Laatste zomeravondconcert goed bezocht

01 september 2007

PAPENDRECHT - Op vrijdag 31 augustus organiseerde stichting Dorpsbehoud Papendrecht haar laatste zomeravondconcert van dit seizoen. En gelukkig hoefde het concert dit keer niet afgelast te worden door slechte weersvoorspellingen.

De regioband Pup Daddies stond dit keer op het prgramma. In 2003 was deze band ook de gast bij de muziektent en dit was voor Stichting Dorpsbehoud het drukst bezochte concert ooit geworden. Ze hebben een gevarieerd programma van Herman Brood tot Blof & van Anouk tot Eagles, kortom er was voor elk wat wils.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.