Hotel Mercure wordt Golden Tulip Papendrecht

31 augustus 2007
Hotel Mercure wordt Golden Tulip Papendrecht

PAPENDRECHT - Hotel Mercure Papendrecht stapt per 1 september 2007 over naar de Golden Tulip Hotels, na 12 jaar bij Accor hotels aangesloten te zijn geweest.

Het hotel in Papendrecht is de enige 4 sterren en Golden Tulip hotel in de regio. Golden Tulip Papendrecht beschikt over 76 moderne kamers, waarvan 10 luxueuze suites, een sfeervolle Bistro “Le Canard” en 11 multifunctionele conferentie zalen (vergaderingen, seminars, cursussen, trainingen en party’s), geschikt voor 2 tot 350 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en de meesten zijn uitgerust met airconditioning. Om sportief bezig te zijn is er direct naast het hotel gelegen Fitness Center en het openbare zwembad.

De Golden Tulip Hospitality Group is een wereldwijde gastvrijheidonderneming met meer dan 630 hotels en ongeveer 58.000 hotelkamers in 49 landen. De samenwerking met Golden Tulip biedt Hotel Papendrecht vele voordelen en een bijzonder netwerk van uitstekende hotels.

Volgens het persbericht kunnen gasten onveranderd genieten van de persoonlijke service van de medewerkers en bijzondere kwaliteit van de faciliteiten.

Voor meer vragen omtrent de naamswijziging kunt u te allen tijde contact opnemen met het hotel via telefoonnummer: 078 - 615 20 99 of neem een kijkje op www.goldentulippapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.