Baldadige jeugd gooit eieren tegen woningen

26 augustus 2007

PAPENDRECHT – Twee 16-jarige jongens uit Papendrecht zijn zondagavond 26 augustus aangehouden in de Amandelhof wegens baldadigheid. De twee maakten deel uit van een groep jongeren die eieren tegen ramen van woningen gooide. Een bewoner was het zo zat dat hij in zijn auto stapte en op zoek ging naar de groep baldadige jeugd. Een van de jongens vatte hij in de kraag waarna hij de politie inschakelde. Een andere 16-jarige werd later nog aangehouden. Na verhoor zijn beide tieners zondagavond weer in vrijheid gesteld en overgedragen aan de ouders. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.