Drechtstreek springt slordig om met kansen

20 augustus 2007

PAPENDRECHT - Het eerste elftal van Drechtstreek trof in de eerste bekerronde in ASWH 2 een uitstekende sparringpartner voor de voorbereiding op de competitie. Zoals in de gehele voorbereiding al bleek, is het voetballend vermogen in het team van Aart Kersbergen toegenomen. Ook in deze wedstrijd werd begonnen met fris en aanvallend voetbal wat al in de 6e minuut resulteerde in een doelpunt van Jan Abaisa.

Halverwege de eerste helft kwam ASWH echter langszij toen Van Veen uit een hoekschop uitstekend inkopte. De mooiste kansen kreeg Drechtstreek in het begin van de tweede helft. Danny Griffioen, Jan Abaisa en Ruben Timmermans kwamen elk alleen voor de keeper maar konden niet scoren. Een verdedigingsfout stelde Van Veen in staat 1-2 aan te tekenen. In de slotfase probeerde Drechtstreek nog wel gelijk te komen maar de voorhoedespelers konden het doel niet meer vinden.

Overigens heeft Robert van Heijst besloten zijn overschrijving naar De Zwerver in te trekken. Hij speelt dus komend seizoen weer in het Oostpolder Park.