Auto in beslag genomen op de Pieter Zeemanlaan

19 augustus 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van zondag 19 augustus op maandag 20 augustus een 32-jarige man uit Papendrecht aangehouden in de Pieter Zeemanlaan. Surveillerende agenten controleerden de automobilist op alcoholgebruik. Na een blaastest bleek de bestuurder te diep in het glaasje te hebben gekeken. Hij blies 1,4 promille (595 ugl).

Ook bleek de man een ongeldig verklaard rijbewijs te hebben en in een onverzekerde én niet apk-gekeurde auto te rijden. Gezien het feit dat het niet de eerste keer was dat de man werd aangehouden voor rijden onder invloed en rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, is zijn auto in beslaggenomen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.