Man aangehouden wegens verdenking slaan 61 jarige man

18 augustus 2007

PAPENDRECHT – Agenten hebben een 42-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Dat gebeurde op verdenking van het feit dat hij een 61-jarige man had geslagen met een stuk hout. De twee kregen ruzie op zaterdagavond 18 augustus 2007 op de Randwijk in Papendrecht. De aanleiding hiervan was dat de verdachte een blikje had gegooid op de auto van een ander. Politiemensen namen de 42-jarige man mee naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.