VV Papendrecht wint oefenduel van Heerjansdam

15 augustus 2007
VV Papendrecht wint oefenduel van Heerjansdam

PAPENDRECHT - Dinsdag 14 augustus oefende VV Papendrecht thuis tegen streekgenoot Heerjansdam. Papendrecht won met ruime cijfers: 5-1. Bij rust was het 3-0 door doelpunten van Albertino Rosario, Kenneth en Giovanni Klaverweide. Papendrecht ging ook in de tweede helft door in een hoog tempo. Het werd 4-0 door Giovanni Klaverweide en 5-0 door Albertino Rosario. Heerjansdam redde de eer uit een vrije trap: 5-1.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.