Zakkenrollers gebruiken koekjes als afleidingsmanoevre

14 augustus 2007

PAPENDRECHT – Een 77-jarige vrouw uit Papendrecht is op woensdagmiddag 15 augustus slachtoffer geworden van een zakkenroller. Dit gebeurde in een supermarkt in een winkelcentrum aan de Jan van Goijenstraat. De vrouw was daar boodschappen aan het doen toen een jongetje vroeg of de vrouw voor hem een pak koekjes van de bovenste plank wilde pakken.

Op het moment dat ze dat deed, wees het ventje keer op keer een ander pak koekjes aan. Door dit voorval zag een ander vooralsnog onbekend persoon kans om de portemonnee van de vrouw uit haar tas weg te stelen. De vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie die een onderzoek instelt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.