echtpaar aangehouden wegens diefstal in woning aan de Jozef Israelstraat

13 augustus 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft op zondagmiddag 12 augustus twee personen, een 37-jarige man uit Papendrecht en een 22-jarige vrouw uit Dordrecht, aangehouden op verdenking van diefstal. Ze worden verdacht van de diefstal van visspullen uit een berging in de Jozef Israelstraat. De gedupeerde bewoner leidde de politie naar de 37-jarige verdachte waar de gestolen spullen door de rechtmatige eigenaar in de woning werden gezien. Beide verdachten zijn ingesloten en zullen nader worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.