Vis spullen gestolen in woning aan de Willem Roelofsstraat

12 augustus 2007

PAPENDRECHT – In een woning aan de Willem Roelofstraat is op donderdag 9 augustus j.l. ingebroken. De politie is op zoek naar getuigen die op die dag tussen 10.00 en 14.15 uur iets verdachts hebben gezien in de straat. Het vermoeden is dat de dader binnen is gekomen met een valse sleutel. Dit gezien het feit dat er geen braaksporen waren in en om het huis.

In het huis werden twee flatscreen televisies en drie laptops weggenomen.
Eventuele getuigen en/of anderen die hier meer van weten, worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.