Wie zag motorrijder onderuit gaan?

07 augustus 2007

PAPENDRECHT – Op dinsdag 7 augustus omstreeks 12.50 uur is een 27-jarige man uit Papendrecht gevallen met zijn motorfiets op de Burgemeester Keijzerweg ter hoogte van het politiebureau. Omdat het niet duidelijk is hoe het precies is gebeurd, is de politie op zoek naar getuigen.
De man reed op zijn motorfiets over de Burgemeester Keijzerweg. Hij kwam vanaf het benzinestation en wilde bij het tussenstuk - ter hoogte van enerzijds de school en anderzijds het politiebureau - keren om terug te rijden over de andere rijbaan. Bij het keren kwam hij ten val. Volgens de motorrijder kwam dit omdat hij moest remmen voor een fietser die over wilde steken. De fietser – een 63-jarige man uit Papendrecht – geeft echter aan dat hij op tijd stopte om de motorrijder voorrang te verlenen. De motorrijder zou een te kleine bocht hebben genomen om te keren. Daardoor zou hij gevallen zijn.
Gezien het feit dat de verhalen haaks op elkaar staan, hoopt de politie dat er getuigen zijn geweest van de valpartij. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie in Papendrecht. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.