Vrijwilligers gevraagd als gevolg van Pardon-regeling

06 augustus 2007

PAPENDRECHT - VIOZ (Vluchtelingenwerk) heeft behoefte aan enkele VRIJWILLIGERS (m/v) om de eerste opvang te verwerken (uitkering, huurtoeslag e.d.). Door de grote drukte mede als gevolg van de PARDON - regeling heeft de plaatselijke vluchtelingenorganisatie behoefte aan versterking van de ‘bemanning’ van haar kantoor in Papendrecht.

Het gaat om enkele dagdelen per week en er wordt gezorgd voor een adequate begeleiding. Wilt u onze (mogelijk) nieuwe landgenoten op weg helpen vraag dan inlichtingen bij:
Tineke Stuij 06 - 53 24 55 99 – 078 - 673 96 40, of
Ed Dekker Kleijn (Stichting Noodopvang Papendrecht) 06 - 41 65 64 55 – 078 - 641 01 78.

Misschien bevalt het u zo goed dat u het blijvend wilt doen, maar in eerste instantie gaat het om een beperkte periode. Talenkennis is een pré, maar niet absoluut noodzakelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.