Vernieling personenauto

06 augustus 2007

PAPENDRECHT- Een 27-jarige man uit Papendrecht is door politieagenten in zijn woning aangehouden wegens vernieling van een personenauto. Dit gebeurde op maandagochtend 6 augustus 2007 omstreeks 01.30 uur. De man had kort daarvoor drie ruiten van de auto van zijn schoonmoeder die geparkeerd stond in de Douwes Dekkerlaan vernield. Hij deed dit uit frustratie omdat zijn vrouw hem dit weekend had verlaten. De verdachte is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.