1400 Euro boete voor rijden onder invloed

29 juli 2007

PAPENDRECHT – Een 38-jarige Duitser heeft zondagavond 29 juli een boete van 1400 euro gekregen voor rijden onder invloed. De man reed in zijn auto over de Jan Steenlaan. Door surveillerende agenten werd waargenomen dat de automobilist moeite had met het nemen van de bochten. Daarop kreeg de bestuurder een stopteken op de Burg. Keijzerweg. De man had duidelijk te diep in het glaasje gekeken; hij blies 2,1 promille. Na overleg met de officier van justitie kreeg de man de boete aangeboden die hij betaalde. Daarna werd hij heengezonden met een rijverbod van 12 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.