Drie auto's op elkaar gebotst

27 juli 2007

PAPENDRECHT – Op de afrit van de N3 bij Papendrecht zijn vrijdagmorgen 27 juli drie auto’s op elkaar gebotst. Een persoon – een 33-jarige vrouw uit Dordrecht - raakte gewond en werd met nek en rugklachten naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer reed in haar auto de afrit af maar merkte te laat op dat er twee auto’s in de berm van de N3 stil stonden.

De inzittenden waren uit de auto, zij verleenden eerste hulp aan een gevallen fietser op het fietspad dat parallel aan de N3 loopt. Het gevolg was dat de automobiliste tegen de twee stilstaande auto’s reed. Alle drie de voertuigen raakten beschadigd, twee auto’s werden weg getakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.