Ertepellertje in bruikleen gevraagd

26 juli 2007

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht is op zoek naar een miniatuur replica van het beeld van de Ertepeller. Bedoeling is de replica beschikbaar te stellen voor een tentoonstelling die loopt van half oktober 2007 tot en met eind februari 2008.

Wie zijn Ertepellertje voor dit doel beschikbaar wil stellen, kan contact opnemen met Marcel Sluijter, tel. 641 88 48.

Update 2 augustus: Ertepellertjes in overvloed
De oproep van de gemeente Papendrecht voor een miniatuur replica van het beeld van de Ertepeller leverde enthousiaste reacties op. Het beeldje wordt van half oktober 2007 tot en met eind februari 2008 gebruikt bij een tentoonstelling in het Museum voor Communicatie (www.muscom.nl). De gemeente Papendrecht dankt iedereen voor de reacties en aanbiedingen èn voor de informatie over de Ertepeller die meerdere inwoners bij hun aanbod gaven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.