Werkzaamheden rond centrum

25 juli 2007

PAPENDRECHT - Vrijdag 27 juli wordt het Bosch weer opengesteld voor alle personenverkeer. De werkzaamheden aan het Oude Veer worden de eerste week van augustus afgerond.


Vanaf maandag 30 juli wordt de kruising Veerweg/P.C. Hooftlaan afgesloten voor alle verkeer, met bebording wordt een omleiding aangegeven. De werkzaamheden (verwijderen asfalt en vervangen riolering) zijn voor 14 september 2007 afgerond, zodat de parkeergarage bereikbaar is wanneer de eerste winkels op de nieuwe Meent openen.
Aansluitend wordt aan de Weteringsingel riolering vervangen. Wanneer alles volgens planning verloopt, is de doorgaande route via de Weteringsingel half oktober 2007 weer bereikbaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.