Twee keer aangehouden binnen 24 uur

21 juli 2007

PAPENDRECHT – Een 34-jarige man uit Zevenhuizen is op 20 juli op de Geulweg aangehouden. De man meldde zich daar bij een takelbedrijf omdat dat zijn bestelauto weg getakeld zou hebben. Dat klopte; de bestelauto stond die ochtend op de Passage met zijn voorwielen vast in rul zand met niemand erbij. Op de Passage wordt momenteel bestrating aangelegd. Doordat de auto voor de stratenmakers in de weg stond, werd de politie erbij gehaald. Agenten inspecteerden de auto en ontdekten in het voertuig twee grote haspels met koperdraad.

Uit onderzoek bleek dat dit metaal ruim twee uur eerder was ontvreemd vanaf het bouwterrein aan de Passage. Hiervan is aangifte gedaan. Daarop werd door de politie besloten de auto weg te slepen. Toen de verdachte zich bij het takelbedrijf meldde, werd de politie gebeld die de man aanhield en in verzekering stelde. Op zaterdagmiddag 21 juli is hij heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.