Grofvuil laten ophalen? Bel Netwerk

20 juli 2007
Grofvuil laten ophalen? Bel Netwerk

PAPENDRECHT - Gewoontegetrouw bellen inwoners van Papendrecht regelmatig de gemeente met het verzoek grofvuil op te halen. Sinds enige tijd echter heeft Netwerk NV de inzameling van huishoudelijk afval overgenomen van de gemeente.

Voor het op afspraak ophalen van grofvuil kunnen inwoners van Papendrecht de klantentelefoon van Netwerk in Dordrecht bellen, tel.nr. 078-6222244. U kunt ook on line een afspraak maken, via www.netwerknv.nl

Bij de gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan 4 in Papendrecht kan men zelf afval wegbrengen, daarbij is legitimatie verplicht. Ook grofvuil kan iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00, tussen 13.00 en 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 15.30 op de gemeentewerf worden gebracht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.