Verdacht

20 juli 2007

PAPENDRECHT – Agenten hebben vijf kinderen in de leeftijd tussen de 10 en 14 jaar meegenomen naar het bureau. Er kwam op vrijdag 20 juli 2007 omstreeks 01.45 uur de melding dat er verdachte personen liepen bij een school op de Kolblei in Papendrecht. Aan de achterkant zagen de agenten personen wegrennen op het terrein van de school. Twee kinderen bleven staan nadat agenten hen riepen. Na onderzoek vonden politiemensen de andere drie. Voorlopig blijkt dat de kinderen niet van plan waren in te breken bij de school maar daar wat rondhingen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.