Gewapende overval op woning

19 juli 2007

PAPENDRECHT – Op donderdagmorgen 19 juli is een gewapende overval gepleegd op een woning aan het Bosch in Papendrecht. Omstreeks 07.25 uur werd de 57-jarige bewoner onaangenaam verrast op de oprit van zijn woning. Twee onbekende gewapende mannen kwamen op hem aflopen waarna er een worsteling ontstond. De man kreeg hierbij een dusdanige harde klap dat hij op de grond viel. Vervolgens vluchtten de twee daders in de richting van de Badhuisstraat. Het slachtoffer belde direct 112 waarop de hulpdiensten politie en ambulance ter plaatse kwamen. De hoofdwond van het slachtoffer is door de huisarts gehecht.
De politie is direct na het incident een uitgebreid (buurt)onderzoek gestart. Het signalement van de daders is als volgt:

  • Dader 1: licht getint uiterlijk, zuid-europees type, tussen de 25 en 30 jaar, lengte +/-1.80m, slank postuur, droeg ten tijde van het incident donkere kleding.
  • Dader 2: eveneens licht getint uiterlijk, zuid-europees type, tussen de 20 en 25 jaar, ook +/- 1.80m en een slank postuur, droeg ook donkere kleding.
  • Een van de twee daders had een tas bij zich.

Mogelijk zijn er getuigen die donderdagochtend tussen 07.00 en 08.00 uur of de dagen ervoor iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het Bosch. Getuigen en/of anderen die de politie van informatie kunnen voorzien, worden verzocht te bellen met 0900-8844 (lokaal tarief).
Burgers die liever anoniem blijven maar wel iets relevants kwijt willen aan de politie over dit incident kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.