Frisdrank gestolen

18 juli 2007

PAPENDRECHT - Een 34-jarige man uit Papendrecht is door politieagenten aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op woensdagavond 18 juli 2007 omstreeks 21.00 uur. De man stal bij een supermarkt aan de Jan van Goyenstraat mogelijk een aantal kratten frisdrank.

Er stonden in het winkelcentrum net buiten de winkel 4 kratten frisdrank op een pallet. De man stapte in een personenauto en reed vervolgens weg. Een personeelslid nam het kenteken op en belde de politie. Politieagenten gingen naar de woning en hielden de man aan. De agenten troffen 1 krat frisdrank aan. De verdachte is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.