Aquariumvereniging De Paradijsvis organiseert keuringen

16 juli 2007
Aquariumvereniging De Paradijsvis organiseert keuringen

PAPENDRECHT - De organisatie van de aquariumkeuring is begonnen. Anders dan bijvoorbeeld een keuring van vogeltjes, wordt een aquarium bij de leden thuis gekeurd.

Een dergelijke keuring vergt veel voorbereiding, waaronder adviserende huisbezoeken. De Paradijsvis telt zo’n 170 leden uit de regio’s Papendrecht, Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam. De keuring wordt verricht door Bondskeurmeester Jeroen Bastiaans. Tijdens de keuring wordt een aquarium beoordeeld op vele punten, waaronder de samenstelling van het visbestand, de compositie en de gezondheid van planten en vissen.

Leden kunnen zich nog tot 11 september a.s inschrijven voor deze keuring, die gehouden wordt 29 september 2007.

De uitslag van deze keuring wordt bekend gemaakt op 25 october a.s. Tijdens die avond presenteert de keurmeester zijn bevindingen. Tevens worden die avond alle gefotografeerde aquariums op een groot scherm geprojecteerd. Meer informatie op www.paradijsvis.nl

Diverse artikelen, aangevuld met vele foto’s zijn bovendien te vinden op de site van bestuurslid Joop Aret

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.