Schoolplein Wilgenhoeck wordt speelplein

11 juli 2007

PAPENDRECHT - Het schoolplein van openbare basisschool De Knotwilg, locatie Wilgenhoeck, wordt na schooltijd een speelplein voor buurtkinderen. Samen met de school heeft een aantal bewoners het plan bedacht om het plein doordeweeks open te stellen voor kinderen tot en met 12 jaar.

Twee buurtbewoners zijn bereid gevonden het schoolhek te openen, zodat de jongens en meisjes van 15.15 uur tot 17.30 uur op het schoolplein kunnen spelen. Borden geven aan dat het schoolplein niet bestemd is voor jeugd ouder dan twaalf jaar, niet geopend is tijdens de vakanties en bevatten nog enkele spelregels. De borden worden binnenkort geplaatst en dan gaat het hek buiten schooltijd open. Dit is een proefproject, over enkele maanden wordt bezien of de openstelling van het plein kan worden uitgebreid naar de zaterdag en eventueel tijdens vakantieperioden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.