Dinner meeting full gospel business men met Paul Olson

11 juli 2007
Dinner meeting full gospel business men met Paul Olson

PAPENDRECHT - Op dinsdag 17 juli 2007 organiseert de Full Gospel Business Men's Fellowship International een dinner meeting in Hotel Mercure in Papendrecht. Als speciale gast is dhr. Paul R. Olson uit Amerika als spreker uitgenodigd. De avond begint om 19.45 uur. De kosten bedragen € 30,- voor het dinner en er zal een collecte voor een project in India zijn.

De Full Gospel Business Men’s Fellowship International (afgekort als FGBMFI) is organisatie die in 160 landen actief is. Zij organiseren bijeenkomsten om mensen uit het zakenleven maar ook uit de gehele samenleving kennis te laten maken met het christelijk geloof. Door de gesprekken met elkaar ontdek je wat God doet en wil doen in je leven.

Over de gastspreker: Paul R. Olson is een ervaren zakenman en heeft een reisorganisatie gehad, waarbij hij vaak met groepen mensen Israël bezocht. Hij heeft de hele wereld heeft rondgevlogen om mensen te vertellen over Jezus Christus. Tijdens deze bijeenkomsten ontdekken veel mensen wat het is om te geloven in Jezus Christus, heel vaak werd dit ook bevestigd door de zieken die genezing van hun ziekte ontvingen. Ook tijdens de bijeenkomst van 17 juli zal het over gezondheid en genezing gaan.
Voor meer informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met Anton Rietveld via het telefoonnummer 06 - 43 36 01 40 via email: ar@rietveld-partners.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.