Komst voorwinden verrijking voor winkelaanbod

10 juli 2007
Komst voorwinden verrijking voor winkelaanbod

PAPENDRECHT - De gemeente en Voorwinden hebben de afgelopen maanden overeenstemming bereikt over een nieuwe vestiging in Papendrecht. Dinsdag 10 juli bekrachtigden het college van b & w en directeur P. Voorwinden deze overeenstemming. Voorwinden - dat landelijke bekendheid geniet door de fashion & sports vestiging in 's-Gravendeel - zet in Papendrecht een nieuwe formule neer.

Het college ziet de komst van Voorwinden als een verrijking van het winkelaanbod voor inwoners. De vestiging verhoogt de aantrekkingskracht van het centrum van Papendrecht en heeft een positief effect voor de bestaande winkels.

De huidige locatie van Super de Boer aan de Markt ondergaat een totale metamorfose om het miniwarenhuis onderdak te bieden. Niet alleen dames- en herenmode en sport maken deel uit van het assortiment, ook voert Voorwinden een breed assortiment aan luxe accessoires in de nieuwe vestiging.

Sinds de oorspronkelijke plannen om een theater te vestigen in het pand van Super de Boer definitief van de baan zijn, zocht de gemeente een ondernemer die zich qua uitstraling en assortiment onderscheidt. De nieuwe formule van Voorwinden maakt het mogelijk om Papendrechters een zaak met de uitstraling van een Bijenkorf te bieden.

Met de bewoners van de bovenliggende woningen wordt nauw overlegd over de uitbreidingsplannen voor de winkel. Zowel aan de Marktzijde als aan de achterzijde krijgt het pand een totaal nieuwe uitstraling, die past bij het nieuwe centrum.

De verwachting is dat de opening in het voorjaar van 2009 plaatsvindt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.