Tegen vrachtwagen gelopen

10 juli 2007

PAPENDRECHT – Een oudere vrouw (leeftijd onbekend) uit Papendrecht is dinsdagmiddag 10 juli gevallen toen zij tegen een vrachtwagen aan liep. Dit gebeurde op Den Briel. Het slachtoffer liep een hersenschudding en een bult op het hoofd op. De vrouw wilde oversteken naar het winkelcentrum maar op dat moment kwam net de vrachtwagen aan. De dame stak toch opeens over met de botsing en val tot gevolg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.