Koper en gereedschap

10 juli 2007

PAPENDRECHT-  Drie mannen, twee van 20 en 28 jaar uit Dordrecht en één van 21 jaar uit Rotterdam zijn door politieagenten aangehouden. Dit gebeurde op dinsdagochtend 10 juli 2007 omstreeks 04.15 uur.  Politieagenten controleerde de auto waarin de drie  zaten op de Burgemeester Keijzerweg. De agenten troffen in de auto koperen leidingen en gereedschap aan. De verdachten hadden een vaag verhaal over de herkomst van de goederen. De verdachten zijn ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.