Voorspeelmiddag muziekschool papendrecht

09 juli 2007

PAPENDRECHT - Dat muziek een geweldige vrijetijdsbesteding is, werd woensdag 4 juli luid en duidelijk onderstreept door de leerlingen van MuziekSchool Papendrecht. Ter gelegenheid van de afsluiting van het eerste jaar gaven de kinderen een uitvoering, waarmee ze lieten horen en zien wat ze allemaal inmiddels geleerd hebben. Ouders, opa’s & oma’s, vriendjes en vriendinnetjes hadden de regen getrotseerd om in De Palm te komen genieten van het muzikale samenspel van de kinderen.

Met een zeer gevarieerd programma konden de aanwezige ouders genieten van het zichtbare enthousiasme van hun kroost. Aan de gezichten van de kinderen viel zowel de inspanning als het plezier af te lezen. Zowel individueel als in verschillende groepen lieten de kinderen horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

Aan het einde van deze kleine uitvoering werden de eerste diploma’s uitgereikt. Vervolgens werd als slotakkoord met de hele groep het muziekstuk “Er brandt een vuur” uitgevoerd. En zeker gezien het feit dat ze pas een jaartje les hebben was het applaus van het publiek en de trotse docenten (Klarinne Labooy en Annet van de Hesseweg) ten volle verdiend. Samen met de leerlingen heeft MuziekSchool Papendrecht haar eerste jaar met succes volbracht.

Na de zomervakantie begint het nieuwe seizoen van MuziekSchool Papendrecht met diverse cursussen en workshops voor verschillende leeftijden. Inschrijven is mogelijk tot en met 18 augustus. Informatie vindt u op www.muziekschoolpapendrecht.nl of vanaf 18.00 uur via 06 - 4095 9438.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.