Groot feest op het Sleutelbloemplein

09 juli 2007
Groot feest op het Sleutelbloemplein

PAPENDRECHT - Zaterdag 7-7-7 was voor de bewoners van het Sleutelbloemplein en het Bosbesplein in Papendrecht weer een bijzondere dag, niet alleen vanwege de datum, maar ook bestonden de flats aan het Sleutelbloemplein 12,5 jaar, en werd er voor de 5e keer een straatfeest georganiseerd.
Reden te meer voor het seniorencomité om de Burgemeester en de wethouder uit te nodigen, om deze speciale dag compleet te maken.
Ook door middel van sponsorgeld en subsidie werd deze dag een dag om nooit meer te vergeten.

Vanaf 11.30 tot 23.30 uur hadden ze voor de genodigden de dag volledig vol geboekt.
Om te beginnen met een rommelmarkt waar heel Papendrecht naar toe kon gaan, er was voor ieder wat wils en zeker geen rommel.

Om 14.30 uur begon het feest, eerst met koffie/thee en wat lekkers, waarna onze burgemeester dhr. de Bruin iedereen welkom heette en het startschot gaf.
De middag was bijzonder omdat deze werd opgeluisterd door het zeemanskoor Bestevaer uit Giessenburg.
Alle mensen konden meezingen met de zeemansliederen en ook samen met het koor zingen wat ook door de burgemeester en wethouder Van Leeuwen uit volle borst werd gedaan, maar ook enkele bewoners wilden wel hun stem meten met het zangkoor.

In de pauze was er natuurlijk de traditionele bingo, waarvan de 1e ronde door burgemeester De Bruin werd gedaan, wat zeer geslaagd was. Daarna kon iedereen genieten van een overheerlijke maaltijd verzorgd door onze catering “het Oogappeltje”,
w aarna er weer 2 bingo ronden werden gedraaid met cadeau’s die geschonken werden door de plaatselijke middenstand.

Ook ’s avonds was er weer muziek van onze live zanger Henk de Jager en zijn vrouw Mandy.
En wederom konden in de pauzes leuke prijzen verdiend worden door middel van het rad van Avontuur en een loterij.
Dit keer waren de prijzen groter dan andere jaren omdat het een speciale dag was.
Mike “de geluidsman” zorgde voor een vrolijke noot tijdens de pauzes door als entertainer het rad en de loterij te verzorgen en op zijn eigen wijze de prijzen uit te delen.

Om ongeveer 23.50 uur werd er gezamenlijk op geruimd waarna de organisatie terug konden kijken op een geslaagde dag.

De volgende sponsors wil het comité graag bedanken: Haas Service, Klop, Care 4 Cars, Opel Centrale, Dakland, Groen, Verkeershop Totaal, Garage van Wijngaarden, Luit en Lenie Kannegieter, Nefeli, Willaerts, Hap Snap, Snackbar Snacky, The Outsider, Taria West, Benschop Behang, Shoarma express Samaria, Pom Lai, The Bridge, Smit Mode, Profille Hoogerland, Kapper Frederique, Kremers Wijnhandel, Albert Heijn, Zonnetuin, Apotheek Wilgendonk, Marskramer, Apotheek Westpolder, Plantenbeurs Westpolder, Bakker Vlot, C1000, Apotheek de Vrijheid, Ten Hopen, Foto Schievink, Apotheek Centrum, Westwaard Wonen, Gemeente Papendrecht, Commandeur, Totaal Gemak, Electro World en Barend Romeijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.