Echtpaar opnieuw getrouwd

07 juli 2007
Echtpaar opnieuw getrouwd

PAPENDRECHT - Vrijdag 6 juli is een onvergetelijke dag voor Arie en Anneke Dekker. 45 Jaar geleden trouwden zij, maar door omstandigheden liep hun trouwdag niet zoals het had gemoeten. Een reden voor de moeder van Anneke en de drie dochters van het paar om hen te verrassen. Afgelopen vrijdag is hun trouwdag in zijn geheel over gedaan.

De gemeente Papendrecht wilde in eerste instantie mee werken om in het gemeentehuis over te trouwen, maar zag er op het laatste moment toch van af. Gelukkig bestaat er de mogelijkheid om door een bevoegd ambtenaar van de burgerlijke stand te trouwen op locatie. En zo gebeurde het ook.

Heel de familie was bijeen gekomen om zogenaamd een familiefoto te laten maken. Het paar kon hun ogen niet geloven toen om 15:00 uur een oldtimer voor de deur stond, compleet met bloemstuk op de motorkap om hun op te halen voor een fotosessie. Bij terugkomst werd het paar opgewacht door tientallen genodigde en belangstellende.
In een heuse trouwkapel op het gazon voor hun eigen huis in de Randwijk werd het huwelijk voltrokken door Marjo Lingsveld. Na de plechtigheid, Champagne en felicitaties vertrok de trouwstoet richting Het Wapen van Alblasserdam om daar de feestelijkheden voort te zetten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.