Zomeravondconcert muziektent afgelast wegens slecht weer

06 juli 2007
Zomeravondconcert muziektent afgelast wegens slecht weer

PAPENDRECHT - Het zomeravondconcert dat vanavond vrijdag 6 juli om 20:00 uur in de Muziektent aan de Eilandstraat zou worden gehouden, is geannuleerd vanwege de slechte weersverwachtingen.

Er zouden optredens plaats hebben moeten vinden van Die Papendörfer Musikanten, Muziekvereniging Excelsior en Dans- en Sjokupel De Slobbers. De organisator Stichting Dorpsbehoud geeft aan dat de geluidsapparatuur door de regen waterschade kan oplopen. Bovendien wordt er tot 22.00 uur ook nog windkracht 5 verwacht, waardoor de koek-en-zopietent risico loopt om weggeblazen te worden. Venwege het slecht weer werden toch al niet veel bezoekers verwacht, waardoor het afblazen van het concert zeer begrijpelijk is.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.