Canon Nederland accrediteert Documentpartners

03 juli 2007

PAPENDRECHT - Op donderdag 28 juni heeft Documentpartners uit Papendrecht de officiële accreditatie Reseller Partner van Canon Nederland ontvangen. Directeur Reseller Partner van Canon, dhr R. van Zandwijk: “Canon Nederland heeft het vertrouwen in Documentpartners uitgesproken en dit officeel bekrachtigd. Want dit bedrijf zet zich uitstekend in om de betrouwbare en succesvolle Canon kopieer- en printsystemen in de markt te zetten”.

Documentpartners, leverancier van kopieer- en printerapparatuur en documentmanagement software is nu officieel een van de partijen om de Canon multifunctionele kopieer- printsystemen in de markt te plaatsen. “Door het inzetten van regionale partners zoals Documentpartners zijn we in staat om op een effectieve manier onze klanten te bedienen”, aldus Van Zandwijk.
Dhr. G. van Wijk (op foto links), directeur van Documentpartners, is heel erg blij met deze accreditatie: "Als regionaal bedrijf kun je klanten producten van een wereldmerk als Canon aanbieden en dat is iets wat onze klanten zeer op prijs stellen!"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.