Sport- en Spelbus komt naar Wilgendonk en Oostpolder

03 juli 2007

PAPENDRECHT - De vrolijk versierde Sport- en Spelbus van de gemeente Papendrecht stond donderdag 28 juni in de wijk Wilgendonk, tegenover winkelcentrum Wilgenhof. Het was een prachtige dag, de bus zat boordevol spelmateriaal en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Gratis sporten, spelen en jongleren kan nog steeds. Nog één dag komt de bus in de wijk Wilgendonk: donderdag 5 juli vanaf 15.15 tot 17.00 uur in Park Wilgendonk tegenover de parkeerplaats van het winkelcentrum. Daarna verhuist hij naar Oostpolder: donderdag 12 en 19 juli van 15.15 tot 17.00 uur op de speelplaats bij de rotonde aan de Zuidkil.

Alleen bij slecht weer komt de bus niet.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.