Eerste uitgave jeugdkrant VETgedrukt is verschenen

02 juli 2007

PAPENDRECHT - Na een aantal weken vergaderen en schrijven was het dan eindelijk zo ver, het eerste exemplaar van de jongerenkrant VETgedrukt rolde van de persen! Een krant die door 6 jongeren in een zeer vruchtbare samenwerking met Jeugdcentrum Interval en de Klaroen gemaakt is.
Het eerst exemplaar werd afgelopen vrijdag vol trots door 4 redactieleden aan de burgemeester van Papendrecht overhandigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.