Uitstekende onderlinge wedstrijd van kleuters en meisjes groep 3/4

02 juli 2007
Uitstekende onderlinge wedstrijd van kleuters en meisjes groep 3/4

PAPENDRECHT - Zaterdag 30 juni was voor de kleuters en de meisjes van groep 3 en 4 van Gymnastiekvereniging Olympia een spannende dag. De jaarlijkse onderlinge wedstrijden werden in de Olympiaan georganiseerd. Eindelijk konden ze aan iedereen laten zien wat ze allemaal op gym hebben geleerd.

De kleuters van groep 1 mochten als eerste al om negen uur. Dat maakt niets uit, want ze waren toch al heel vroeg wakker. Daarna lieten de kleuters van groep 2 zien wat ze allemaal al hadden geoefend. Het zag er indrukwekkend uit, dat merkte je wel aan het applaus!

's-Middags lieten de meisjes van groep 3 en 4 mooie oefeningen zien aan de brug, de balk ,de mat en de sprong. Bij elk toestel zat een echte jury die een cijfer gaf. Die cijfers kwamen op een leuk diploma wat ze mee naar huis mochten nemen. Voor alle deelnemers waren er leuke medailles. Voor de nummers één en twee zelfs een zilveren en gouden plak.

Ook was er voor alle kinderen een pakje drinken en een zakje m&m’s. Al met al was het een gezellige drukke dag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.