Bestuurder met slok op veroorzakt aanrijding

01 juli 2007

PAPENDRECHT – Een 34-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zondag 1 juli op maandag 2 juli aangehouden op de A15 ter hoogte van Papendrecht. De man veroorzaakte een aanrijding door op de kruising N3 voor de stoplichten richting A15/Gorinchem tegen de auto voor hem te rijden. Er raakte niemand gewond, wel hadden beide auto’s schade.

De politie werd ingeschakeld die ter plaatse kwam. Bij de agenten rees het vermoeden dat de 34-jarige veroorzaker van de aanrijding alcohol had genuttigd. Na een blaastest bleek dit te kloppen: de bestuurder blies 1,5 promille terwijl de grens op 0,5 promille ligt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.