Meer geel op straat

01 juli 2007

REGIO – Met ingang van 1 juli 2007 verdwijnen de vertrouwde witte verkeersjassen van de politie Zuid-Holland-Zuid uit het straatbeeld. Met ingang van deze datum zullen agenten die in het verkeer werkzaam zijn, bijvoorbeeld bij controles of aanrijdingen, een gele jas dragen in plaats van de bekende witte jas. Europese richtlijnen schrijven voor dat de kleding die de politiemensen langs de weg dragen een opvallende kleur moet hebben. De nieuwe jassen zijn van hetzelfde model als de witte.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.