Touristische vaarten naar gorinchem

29 juni 2007
Touristische vaarten naar gorinchem

DRECHTSTEDEN - De Waterbus biedt van 21 juli tot en met 2 september in de weekenden de mogelijkheid vanuit Dordrecht via Sliedrecht naar Gorinchem (en vice versa) te varen.

Gorinchem is een mooi startpunt voor dagtochtjes. In de Lingehaven zijn steppen te huur en kunnen picknickarrangementen worden gereserveerd. Op de step kan men de stad via een speciale steproute bezichtigen.

Kijk voor de aangepaste diensregeling op: www.waterbus.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.