Auto van invalide echtpaar gestolen

28 juni 2007

POLITIE ZOEKT GETUIGEN
PAPENDRECHT – In de nacht van woensdag 27 juni op donderdag 28 juni is in de Muilwijckstraat de bestelauto van een invalide echtpaar gestolen. Tussen 00.30 en 04.30 uur is het voertuig – een rode Hyundai H100 met het kenteken 45-VR-DF – vanaf de invalidenparkeerplaats voor het huis weggenomen. De auto moet zijn opengebroken aangezien de autosleutels nog in de woning van het echtpaar lagen.


Het echtpaar is hevig ontdaan door de diefstal gezien het feit dat het hun enige vervoermiddel is. Voor hen is slachtofferhulp in kennis gesteld. De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal. Mogelijk zijn er getuigen die iets gezien of gehoord hebben die nacht. Zij worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid. Dit kan via 0900-8844. Mensen die de politie anoniem van informatie willen voorzien, kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem, tel 0800-7000 (gratis).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.