PKC naar finale veldkorfbal

26 juni 2007

PAPENDRECHT - PKC gaat voor de vijfde keer aaneensluitend naar de veldfinale.
In een gelijkopgaande wedstrijd hield PKC steeds het voortouw, waarbij Dalto steeds de stand weer gelijk kon trekken. De wedstrijd, die niet echt goed was, bleef spannend tot in de slotfase. Toen wist PKC twee punten los te komen, en hoewel dit verschil nog wel tot 1 punt verkort werd, gaf PKC deze voorsprong niet meer uit handen. Met 17-18 plaatste PKC zich opnieuw voor de veldfinale.

Leon Simons zal in deze finale ontbreken. Vanwege opmerkingen tegen de leiding kreeg hij geel voorgehouden, waardoor hij wist dat een schorsing hem aan de kant zal houden. Later in de wedstrijd bracht een opstootje met zijn direkte tegenstander Roosenboom (die vanwege een schoppende beweging direct rood kreeg voorgehouden, waarna Leon Simons hem een duw gaf) hem nogmaals een gele kaart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.