Hal PKC omgetoverd tot indianendorp

25 juni 2007

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdagmiddag werden meer dan 100 kinderen bij de PKC-accommodatie gebracht voor de jaarlijkse welpen- en pupillennacht. Het thema was dit keer ‘‘indianen’’. De kinderen namen afscheid van hun ouders en het uitgebreide programma ging gelijk van start.

Na met z’n allen te hebben gegeten, werden er buiten allerlei spelletjes gedaan waarna er o.a. een bonte avond was, gevolgd door een kampvuur en een pyamafeest. De luchtbedden waren inmiddels al opgepompt en neergelegd in de hal waarna alle kinderen gingen slapen. ’s Ochtends werden er wigwams, totempalen, vredespijpen, kettingen e.d. gemaakt, zodat de hal steeds meer op een echt indianendorp begon te lijken. Kinderen werden geschminkt en ook werd er een stoere indianendans ingestudeerd verkleed als echte indianen. Om 12.00 uur kwamen alle ouders hun indiaantjes ophalen, maar zij werden eerst welkom geheten door het opperhoofd van het dorp voor een indianenoptreden.

Met een heus indianendiploma op zak keerden alle kinderen weer terug naar huis en konden zij terugkijken op weer een geslaagd feest bij PKC/Café Bar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.