Onderlinge wedstrijden recreatiegroepen Olympia

25 juni 2007

PAPENDRECHT - Op zaterdag 23 juni hebben de meisjes van de recreatie-gymnastiek (groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisschool ) van Gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht de jaarlijkse onderlinge wedstrijden in de Olympiaan gehouden. De spanning voor de gymnasten was erg groot , zeker omdat er veel belangstellende als publiek aanwezig waren. Om 9.00 uur werd gestart met de vier onderdelen, lange mat, balk, brug en sprong. Persoonlijke succesje werden voorzien van een applaus, maar soms lukte de oefening niet geheel naar wens. De uitslag van deze wedstrijd was als volgt

Groep 5

 • 1e Rachelle de Vos 34,0
 • 2e Gabrielle Komdeur 30,8
 • 3e Famke Spruijt 30,3

Groep 6

 • 1e Lotte van de Griend 33,3
 • 2e Djerra Zwaan 30,5
 • 3e Angelique de Graaf 30,4

Groep 7

 • 1e Celeste de Vrij 33,7
 • 2e Tamara Salem 32,1
 • 3e Nadia de Vrij 31,9

Groep 8

 • 1e Debby Bonjer 32,6
 • 2e Michelle vander Wal 30,6
 • 3e Kirsten Contant 30,5

Alle deelnemers mochten na afloop een herinnering (diploma) in ontvangst nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.