Werkzaamheden en afsluitingen

22 juni 2007
Werkzaamheden en afsluitingen

PAPENDRECHT - Maandag 25 juni start de aanleg van de rotonde op de kruising Ketelweg/Rietgorsweg. Verkeer wordt om de werkzaamheden heen geleid. Weggebruikers moeten rekening houden met enige verkeershinder.

Van maandag 25 juni 2007 tot en met 30 juli 2007 is de Schooldwarsstraat tussen d’Oude School en de Kikkersteeg afgesloten in verband met rioleringswerkzaamheden.

In de nacht van 3 op 4 juli, van 4 op 5 juli en van 5 op 6 juli is de Ketelweg van 19.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur ’s ochtends afgesloten voor alle verkeer tussen de kruising Oosteind/Ketelweg en Baanhoek (Sliedrecht) vanwege asfalteringswerkzaamheden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.