Man aangehouden op de Wieklaan

21 juni 2007

PAPENDRECHT- De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 21 juni een 35-jarige man uit Zevenhuizen aangehouden. De man wordt verdacht van diefstal van steigeronderdelen. De verdachte reed over de Wieklaan. Zijn auto was afgeladen met steigeronderdelen. Hij had geen goede verklaring waar de steigeronderdelen vandaan kwamen. Daarnaast kon hij zich niet legitimeren en reed hij zonder rijbewijs. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hier is hij ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.