Ds. Piet van Die 25 jaar predikant

19 juni 2007
Ds. Piet van Die 25 jaar predikant

PAPENDRECHT - Afgelopen zondag 17 juni 2007 is in de Morgensterkerk het 25-jarig jubileum als predikant van Ds. Piet van Die gevierd.
Tijdens de kerkdienst 's-ochtends, waarvoor dominee Piet van Die was ingeroosterd, werd hem duidelijk dat deze zondag een speciale zondag zou gaan worden.

Een aantal vrijwilligers uit de kerk de Morgenster hadden op verzoek van de kerkenraad een aantal feestelijke activiteiten na de kerkdienst georganiseerd. Tijdens de kerkdienst werd dominee Piet van Die al een aantal felicitatie's gedaan, waaronder van de kindernevendienst.

Na de kerkdienst was er koffie met gebak. Het gebak was gemaakt door een aantal asielzoekers uit het voormalige AZC te Papendrecht.

Aansluitend was er een interactief programma in de kerkzaal, waarin werd stil gestaan bij het leven van Piet van Die. Door familie, vrienden, gemeenteleden en voormalige gemeenteleden werden korte momenten uit zijn leven in beeld gebracht. 's-Middags stond er een broodmaaltijd klaar voor iedereen. Meer informatie en foto's zijn te vinden op www.pknpapendrecht.nl en op de persoonlijke site van Ds. Piet van Die: www.pietvandie.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.