Te diep in het glaasje gekeken

18 juni 2007

PAPENDRECHT – In de nacht van zondag op maandag 18 juni heeft de politie op de rijksweg A15 ter hoogte van Papendrecht een 36-jarige man uit Werkendam aangehouden. Surveillerende agenten zagen de man slingerend over de weg rijden waarop de man middels een stopteken naar de kant werd gehaald. De blaastest wees uit dat de man teveel gedronken had. Hij blies 1,4 promille terwijl 0,5 is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.