Opening winkelcentrum De Meent op vrijdag 26 oktober

14 juni 2007

PAPENDRECHT - De Commissaris van de Koningin van Zuid-Holland, de heer J. Franssen, verricht de officiële opening van het nieuwe winkelcentrum op vrijdag 26 oktober. De winkels zelf zijn naar verwachting op zaterdag 15 september al geopend voor publiek.
Het nieuwe winkelcentrum krijgt steeds meer vorm. De bouwvakkers die nu nog druk in de weer zijn, maken dit najaar plaats voor winkelend publiek. De feestelijke opening voor het winkelcentrum wordt momenteel voorbereid. Naast het officiële gedeelte staan tal van activiteiten op het voorlopige programma. Meer informatie over het programma volgt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.