Ketelweg opgehoogd

13 juni 2007

PAPENDRECHT - Tussen Ketelweg 28 (TOPEC) en de aansluiting met de Baanhoek (gemeente Sliedrecht) wordt de Ketelweg vanaf donderdag 14 juni gedurende drie weken gewerkt aan ophoging over de gehele breedte met maximaal 80 centimeter.

Om alle bedrijven bereikbaar te houden en het verkeer doorgang te laten houden, wordt funderingsmateriaal gebruikt, dat na aanbrengen direct te berijden is, ook door vrachtverkeer.
Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden door verkeersregelaars geregeld (om efficiënt en flexibel te kunnen werken). Voor 7.00 en na 16.30 uur zijn twee rijbanen voor het verkeer beschikbaar.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.