Zakenwijzer verhuist naar nieuwe locatie

08 juni 2007
Zakenwijzer verhuist naar nieuwe locatie

PAPENDRECHT- Het raadgevend adviesbureau Zakenwijzer heeft haar nieuwe locatie aan de Wederik 5 officieel geopend op donderdag 7 juni 2007 met een receptie voor haar klanten en partners.

Door de behoorlijke groei werd een grotere locatie noodzakelijk en bovendien voldeed de uitstraling van de vorige locatie niet meer. Zakenwijzer is een adviesbureau dat zich richt op coaching/advies, human resources en juridische/financiële vraagstukken. Voor meer informatie, zie www.zakenwijzer.nl

Op de foto zien we links directeur Peter de Heer; in het midden Mark de Heer; rechts Melanie Lukas en zittend Corine van Middelkoop.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.